vineri, 29 august 2014

Avantajele chiriei într-un bloc nou

Dacă îți dorești să închiriezi un apartament într-un bloc nou, vei fi plăcut surprins de costurile reduse de întreținere, de confort și de raportul calitate-preț foarte avantajos. Totuși, în general, atunci când închiriezi un apartament, există și câteva dezavantaje. Să vedem împreună care sunt acestea.

Costuri de întreținere reduse
Blocurile noi sunt realizate cu materiale de calitate și sunt izolate la cele mai noi standarde, astfel costurile de întreținere pot scădea cu până la 30% față de costurile de întreținere ale unui apartament vechi. De asemenea, există mai puține șanse să apară defecțiuni care să necesite reparații costisitoare. Cu siguranță nu îți dorești să te muți într-un bloc vechi și să fii nevoit să repari instalațiile vechi pe banii tăi. Astfel, o chirie în apartament nou te poate costa, per ansamblu, mai puțin decât o chirie într-un apartament vechi.

Confort sporit
Dacă vrei să închiriezi o locuință, probabil nu-ți dorești să fii nevoit să realizezi renovări sau să cumperi mobilier nou. O chirie în bloc nou va fi, cel mai probabil, mobilată și utilată, așadar te poți muta direct, fără să fii nevoit să faci alte investiții.Fără mobilă veche încărcată de acarieni și fără pereți murdari. O alegere potrivită pentru o familie tânără, care nu-și permite un credit pentru o locuință nouă, însă caută un confort sporit în chirie.
De asemenea, datorită izolațiilor profesionale și a designului modern, o chirie în bloc nou înseamnă cheltuieli reduse în timpul iernii și folosirea întregii suprafețe utile pentru amenajare. Un apartament vechi, chiar dacă e renovat și reamenajat, va fi întotdeauna predispus la mai multe probleme decât un apartament nou.

Cartiere rezidențiale liniștite
Cartierele rezidențiale sunt, în general, zone liniștite și primitoare, fiind mai sigure decât cartierele de blocuri vechi de la periferia orașelor mari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu